Представяне на Olaplex No.4 и Olaplex No.5

Ежедневната ви грижа за косата се подобрява значително! Само преди три години, Olaplex буквално взриви индустрията за красота и най-вече сегмента й, работещ в сферата на продуктите и терапии за коса, защото такъв тип терапия досега не беше измисляна или предлагана никога. От тогава, за нас е повече от щастие да видим все повече хора със значително подобрен вид на косата им и то хора от цял свят. Виждаме от невзрачни и пълни с накъсани краища прически истински трансформации, които изпъкват с цветущо здраве и блестяща лъскавина. При всички случаи, виждаме ефекта „Уоу!“ след използването на Olaplex! Ето защо смятаме, че е време да преминем и едно ниво напред – от Olaplex No.1, 2 и 3 до Olaplex No.4 и 5. Изключително ни е приятно да ви ги представим, а именно под формата на поддържащи перфектния вид на косата шампоан и балсам.

„Радваме се, че пускаме в продажба Olaplex No.4 и 5 след усилена двегодишна работа на нашите химици. Те постигнаха страхотни резултати и нямаме търпение клиентите да ги изпитат и на свой гръб – така де, върху своята коса!“ – Dean Christal, основателят на Olaplex.

Olaplex No.4 и 5 са изградени на базата на патентованата система OLAPLEX Bond Building Chemistry. Тяхната основна задача е да възстанови, подобри и забележете – вече и да хидратира – вашата коса, без да й се придава нежелан обем с изкуствени съставки. Двете системи намаляват значително всякакви признаци на увреждане, както и досадното цъфтене, като в замяна гарантират здраве, сила и блясък. Точно както и останалите продукти от нашата линия, Olaplex No.4 и 5 са изцяло безвредни, не съдържат никакви токсични съставки, включително и сулфати, парабени и т.н. Те са натурални, без никакви синтетични оцветители и са в духа на веган режима, без да съдържат глутен. За най-добри резултати, използвайте у дома комбинацията от Olaplex No.3, 4 и 5!

Трейси Кънингам, която е и доста популярен стилист сред звездите – разказва за това колко много хора вече са верни почитатели на системата, а и защо е така в едно видео от задкулисието на Международното изложение за косата и прическите в Австралия. Можете да видите видеото и вие!

За финал, искаме да ви кажем, че сме изключително благодарни за вашата подкрепа и нямаме търпение да се насладите на новите попълнения в линията ни Olaplex Product family!