КАКВА Е РАЗЛИКАТА?

ИСТИНСКА НАУКА. РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ.

ПЕРФЕКТНА КОСА С ДВЕ СТЪПКИ В САЛОНА И ЕДНА У ДОМА

Нашата лесна процедура за възстановяване на косата включва три лесни стъпки, формирани на базата на специална патентована съставка, която действа не просто в дълбочина, а на клетъчно ниво. Това, с което съставката успява да подобри видимо визията на косъма, е да „открие“ прекъснатите му връзки, нарушаващи цялостната му структура, а с това и вашата прическа. Обикновено, подобно прекъсване на връзките се дължи на химична, топлинна или механична обработка на косата, в следствие на което тя се уврежда. За да я възстановите лесно и практично обаче, можете да използвате уникалната система Olaplex както самостоятелно, така и да я добавите към своята ежедневна грижа за прическата си.

no1-min

No.1
Bond Multiplier®

СТАРТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ВАШАТА КОСА

Той се извършва в специализиран салон и представлява възстановяване на дисулфидните връзки на косъма. Накратко, процесът по подобряване визията на косата започва с премахване на уврежданията, съчетано с превенция за бъдещи такива.

No.2
Bond Perfector®

ВТОРА СТЪПКА В МИСИЯТА “ПЕРФЕКТНА КОСА”

И тази стъпка е отредена за професионален подход, тоест извършва се в салона, като тя цели да продължи процеса по възстановяването. Основната идея тук е да се открият и най-малко видимите скъсани дисулфидни връзки в косъма, пропуснати в предната стъпка. Резултатът е видим – по-силна, по-лъскава и по-здрава коса!

no2-min
no3-min

No.3
Hair Perfector

ПОДДРЪЖКА И ЗАДЪРЖАНЕ НА ЕФЕКТА У ДОМА

Последната стъпка от системата за възстановяване на косата Olaplex позволява на клиентите да продължат с поддръжката, но вече в далеч по-удобни условия, а именно у дома.

ОТКРИЙ OLAPLEX ОЩЕ ДНЕС