За клиентите на Olaplex No.3…

За клиентите на Olaplex No.3…


Обръщаме се към всички вас, които търсите безопасен и здравословен начин да подобрите състоянието на косата си – вероятно вече сте се сдобили с Olaplex No.3 за домашно ползване или просто сте чули за системата Olaplex. Може би, тя ви е попаднала пред очите, докато сте сърфирали из социалните мрежи или ви е препоръчана от любимата ви фризьорка или просто от приятел…Но тук е мястото да ви попитаме – запознати ли сте в детайли какво точно представлява тази система и знаете ли защо тя наистина би ви била от полза?

Краката версия на отговорите към тези въпроси би била следната: „Това е терапия, която прави косата по-силна и по-здрава!“. И въпреки че подобно обяснение за мнозина от вас би било достатъчно атрактивно, особено ако имате стресирана и накъсана коса, ние сме тук за да ви дадем далеч по-подробна информация и мотивация да изпробвате Olapelx No.3!

Да започнем с малко научни факти, които биха изяснили въпросителните, изникващи в анализа на системата и действието на Olaplex!

Olaplex представлява терапия от 3 стъпки, като всяка от стъпките се базира на една основна патентована активна съставка. Тази съставка е химичен елемент, който не съдържа нито силикон, нито масла, а това, което прави е да свързва скъсаните дисулфидни връзки в косъма. По този начин, процедурата дава резултата, който търсите – по-силна коса от всякога! И ако вече сте запознали с конкретните първи две стъпки на системата (тези, предназначени за професионален салон и за които можете да разберете повече в краткото ни разяснение в Instagram), съвсем нормално е, ако изпитвате сериозни съмнения и затруднения относно третата стъпка. Тя е пригодена за извършване самостоятелно от клиента и то в домашни условия с цел да се затвърдят всички до момента постигнати ефекти върху косата ви – като лъскавина, здравина и т.н.

Нека го кажем по този начин – гаранцията за безотказното действие на Olaplex в двете стъпки за професионална употреба в салона е еднаква с тази за безупречните резултати, които ще постигнете с третата стъпка у дома. Ако се придържате към нея всяка седмица, бъдете сигурни, че с всеки изминал ден косата ви ще се възстановява буквално пред очите ви.

Та…какво точно сте си причинили на косата, та да имате нужда от системата Olaplex?

Въпреки че начините,по които действате пагубно на косата си у дома, и дори докато сте на вън – важно е да се спрем конкретно на един от тях, който е и основен, а именно топлинната обработка с всевъзможни стилизиращи уреди. Без значение дали ги ползвате ежедневно, веднъж или два три пъти седмицата, а дори и само за повод – всеки път когато пуснете машата или пресата за коса – тя е на път да разруши поредните дисулфидни връзки в нея. Същото се случва и когато се боядисвате или когато променяте коренно структурата на прическата си. Накратко, при всяко използване на пресата за коса или на какъвто и да е уред за къдрици, вие по един или друг начин увреждате косата си.

И това съвсем не е всичко. Поредният фактор за увреждането на косата е и околната среда, която става все по-пагубна за прическата ви. Разновидности на този фактор, например, са топлината, излъчвана от слънцето, водеща до накъсване на краищата, и студът, който си има своята вина за лошата визия на косата. Дори да не използвате стилизиращи уреди, с всяко излизане навън вие подлагате прическата си на риск.

Съществуват ли други фактори, увреждащи косата? Ами, разбира се, че да – вземете за пример стандартното механично третиране на косата. Например, когато решете косата с четка или с гребен, а дори и поставянето на фиби и шноли, вие отново я увреждате. Помислете си за всички онези моменти, когато прилагате техниката топиране, за да й придадете определена визия на прическата си. А сега се сетете колко време ви е нужно да разплетете малките възелчета след топирането. И да не забравяме един прикрит виновник за лошото състояние на косата ви – възглавницата! Да предположим, че сте един от многото хора, които не спят върху копринено спално бельо и които се мърдат нагоре-надолу и напред-назад. Знаете ли, че всичко това също уврежда косата ви? О, и още как!

Дори да сте сигурни, че не всички от тези негативни фактори застрашават косата ви, и само някои от тях са достатъчни, за да я увредят. Освен това, ако я боядисвате регулярно, включително и с професионални продукти в салон за красота, да не говорим и ако я изсветлявате, пагубното действие върху нея е гарантирано!
Добре, вече можем да предположим, че схванахте идеята ни. Сега, след като вече сте наясно какво представлява системата Olaplex No.3, а също така и с конкретните причини косата ви да е увредена, можем да пристъпим и към някои основни въпроси, касаещи терапията:

Въпрос: Мога ли да използвам Olaplex, ако имам рядко и слабо третирана / къдрава / права / чуплива / силно увредена / небоядисвана / побеляла коса?
Отговор: Да! Разбира се, че можете! Olaplex е подходяща за всякакъв тип коса без значение от цвета, степента на третирана, на която е подлагана, а също така и степента на увреждането.

Въпрос: Никога не съм се подлагал на Olaplex No.1 и Olaplex No.2 в салон. Мога ли все пак да пробвам с Olaplex No.3? И ще бъде ли ефикасно за мен?
Отговор: Да! Въпреки че системата Olaplex осигурява най-добрите резултати, ако и трите стъпки са спазени, дори и само с Olaplex No.3 можете да постигнете значително задоволителен ефект.

Въпрос: Olaplex No.3 е вид подхранващ продукт, така ли?
Отговор: Не. Всъщност, Olaplex е патентована химична процедура, която няма прототип от същия вид. Тя не е балсам за коса. Точно както обяснихме и по-горе, начинът й на действие е изцяло възстановяващ и заздравяващ, като действието върху косата е на клетъчно ниво. Системата не е създадена нито за да хидратира косъма, нито за да я набави с повече протеин. Ето защо ако косата ви е суха по принцип, вие ще трябва да продължавате да я овлажнявате с подходящи за целта продукти в ежедневната си грижа.

Преди да се зарадвате, че вече сте завършили пълния курс относно системата Olaplex No.3, направете още нещо – прочетете информацията по-долу относно това как правилно да я използвате в домашни условия. Предлагаме ви няколко инструкции за употреба, заимствани от блога ни: Пълни инструкции за Olaplex No.3 и Индивидуален подход към използването на Olaplex No.3 конкретно за вашия тип коса.

Можете да поръчате Olaplex No.3 както от професионалните салони, разполагащи с нея, така и от Olaplexbulgaria.com.
За да намерите най-близкия до вас професионален салон, които разполага със системата Olaplex No.3, използвайте нашия салонен локатор.